tUOTTEET JA PALVELUT

Tarjoamme renkaat autoihin sekä työkoneisiin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat renkaanvaihto, rengashotelli ja muita autoosi liittyviä huoltotöitä. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös Autodude-autonhoitotuotteet. Olemme palvelualttiita 24 tuntia vuorokaudessa, soita numeroon 06 512 0147.Henkilöautojen renkaat

Rengasvalikoimaamme kuuluu laadukkaimmat ja luotettavimmat merkit kuten Bridgestone, Nokian Tyres ja Hankook. Kysy myös muiden merkkien saatavuutta. Meiltä saat myös sisärenkaat.

Talvirenkaat hintoineen löydät verkkokaupastamme >

Katso kesärengashinnasto tästä >Työkoneiden renkaat

Rengaskatalogimme ei rajoitu pelkästään henkilöautojen renkaisiin – ruohonleikkureiden, traktoreiden ja muiden työjuhtien renkaat saat meiltä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää maatalousrenkaista >Kuorma-autojen renkaat

Suuri ajoneuvo vaatii suuret renkaat – kysy kuorma-autojen rengasvalikoimastamme soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.Vanteet

Hyvät renkaat tarvitsevat tietysti kaverikseen vähintään yhtä laadukkaat vanteet, eikä hienosta ulkonäöstäkään ole haittaa. Edustamiimme vannemerkkeihin kuuluvat Rautamo-, Allcar- sekä Erikoisvanteet.

Testaa Erikoisvanteet-vanneopasta >Autodude

Auto on monelle kuin silmäterä, jota on syytä hoivata parhaimmilla tuotteilla. Laadukkailla hoitotuotteilla jatkat autosi käyttöikää ja parannat sen jälleenmyntiarvoa.Akut ja lisävalot

Saat meiltä Exiden laadukkaat akut valmiksi autoosi vaihdettuna. Lisäksi asennamme autoosi myös Lazer-lisävalot.

palvelut

Rengashotelli

Rengashotelli + renkaanvaihto = vaivattomin tapa hoitaa renkaanvaihto!

Voit jättää renkaasi helposti kausisäilytykseen rengashotelliimme. Hotelliasiakkaanamme voit varata halutessasi ajan renkaanvaihdolle! Säilytämme renkaasi optimaalisessa ympäristössä, minkä lisäksi renkaillasi on täysi vakuutus säilytyksen aikana. Jos et halua renkaiden vievän tilaa varastostasi tai keväinen ja syksyinen renkaiden kanniskelu ei enää houkuta, niin helpointa on säilyttää renkaat meillä rengashotellissa.

Kausihinnasto

Kausisäilytys: 29€
Kausivaihto, 13-16 -tuumaiset renkaat: 34€
17-tuumaiset renkaat: 35€
18-tuumaiset renkaat: 38€
19-tuumaiset renkaat: 40€
Pakettiautot ja isot maasturit: 40-48€

 

Renkaiden korjaukset

Korjaamme tyypillisimmät kulutuspinnan rengasrikot.

  • Erilaiset viillot
  • Naulan/ ruuvin reiät
  • Sekä muut puhkeamiset 

Puhjenneen renkaan takia ei siis tarvitse lähteä aina ostamaan uutta rengasta. On edullisempi tapa korjata vanha kuntoon, säästäen samalla ympäristöä.

Renkaan korjauksen jälkeen voit käyttää rengasta täysin normaaliin tapaan, se on taas yhtä kestävä kuin autosi kolme muutakin rengasta. Odotellessasi voit nauttia kupin kahvia tai kaakaota.

Työhinnasto

Renkaiden irroitus tai asennus: 10€/kpl
Tasapainotus: 9€/kpl
Renkaan paikkaus (TL): 35€
Narukorjaus: 17€

Ilmastoinnin täyttöhuolto

Kun ilmastointijärjestelmä on kunnossa, se lisää mukavuutta ja turvallisuutta ajomatkoilla. Voit keskittyä ajamiseen, kun lämpötila ja ilmankosteus ovat miellyttävät. Kun huollatat ilmastointijärjestelmän ajoneuvovalmistajien suosituksen mukaan kahden vuoden välein ja tarkastutat sen vuosittain, järjestelmä pysyy tehokkaana. 

Palveluun sisältyy

  • Ilmastoinnin kylmäaine R134A (max. 200 g; ylimenevä kylmäaine veloitetaan erikseen 10 €/100 g)
  • Ilmastoinnin väriaine
  • Ilmastoinnin voiteluaine

Huom! Tarkasta, mikä kylmäaine sopii autoosi. Vuonna 2017 rekisteröidyissä ja sitä uudemmissa autoissa käytetään R1234yf-ainetta. Varmista asia kuitenkin ennen huoltoa, sillä ensimmäiset uudella kylmäaineella varustetut ajoneuvot on otettu Suomessa käyttöön kevään 2012 aikana.

Renkaiden asennukset ja tasapainotukset

Suoritamme renkaiden allevaihtoa ja asennusta vanteille. Osaavan henkilökunnan ja hyvien välineiden avulla renkaiden vaihto sujuu odotellessa.

Asennamme renkaisiin aina uudet venttiilit. Vanhojen renkaiden irroituksen jälkeen laitamme uudet renkaat vanteille ja tasapainotamme renkaat koneella. Varmistamme, että rengaspaineet ovat oikeat, ja asennamme renkaat takaisin autoosi. Matka jatkuu! Odotellessasi voit nauttia kupin kahvia taikka kaakaota. 

Vuokrattavat laitteet

UUTTA: MOBIILIRENGASLIIKE

Korona-ajan innoittamana keksimme uudenlaisen tavan suorittaa renkaanvaihtoja – tulemme luoksesi vaihtamaan vuodenaikaan sopivat renkaat alle ja viemme toisen setin rengashotelliimme odottamaan seuraavaa kevättä tai syksyä.

Soita numeroon 06 512 0147 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen alavudenkumi@gmail.com, niin hurautamme pakulla pihaasi.