Kesärengasarvonta

Jätä tarjouspyyntö ja voit voittaa Firestonen uudet kesärenkaat!🎉

Pyydä meiltä tarjous kesärenkaista ja voit voittaa Firestonen uuden kesärengassarjan!🥳 Nyt kannattaa osallistua, sillä tällä kertaa päätimme arpoa useamman rengassarjan kesän loppuun mennessä.😎 Ensimmäiset renkaat arvotaan jo pian, joten kannattaa toimia nopeasti!

Jätä tarjouspyyntö kesärenkaista alla olevalla lomakkeella 18.6.–31.7. välisenä aikana ja osallistut arvontaan. Osallistut arvontaan myös ostamalla meiltä Firestonen kesärengassarjan edellä mainittuna aikana – arpaonnen suosiessa hyvitämme renkaiden ostohinnan sinulle!

Kesärengasarvonnan ehdot

 1. Arvonnan järjestää Seinäjoen Kumi Oy, Hautomonkatu 14, 60120 Seinäjoki.
 2. Arvonta-aika on 18.6.–31.7.2024. Tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei huomioida arvonnassa.
 3. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Seinäjoen Kumi Oy:n, Alavuden Kumi Oy:n, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin.
 4. Arvontaan voi osallistua jättämällä Seinäjoen Kumille tai Alavuden Kumille tarjouspyynnön kesärenkaista tai ostamalla Seinäjoen tai Alavuden Kumilta 4:n kappaleen Firestonen kesärengassarjan.
 5. Arvonnan palkintona on enintään 18” kokoinen 4:n kappaleen Firestone-kesärengassarja henkilö- tai pakettiautoon. Palkinto on jokin seuraavista malleista: Firehawk Sport, Multiseason, Multiseason SUV, Roadhawk, Roadhawk SUV, Vanhawk 2 tai Vanhawk Multiseason.
 6. Jos palkintona olevan renkaan koko on 19” tai enemmän, voittaja maksaa erotuksen vastaavanlaiseen 18” renkaaseen verrattuna.
 7. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus: voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti tarjouspyynnössä jätettyjen yhteystietojen kautta. Mikäli henkilöä ei tavoiteta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä. Palkinto on noudettava Seinäjoen Kumin (Hautomonkatu 14, 60120 Seinäjoki) tai Alavuden Kumin (Kuortaneentie 206, 63400 Alavus) toimipisteestä.
 8. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
 9. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamiseen tai asentamiseen liittyvistä kustannuksista.
 10. Hyvitys ei koske arvonta-ajan ulkopuolella tehtyjä ostoja tai tarjouspyyntöjä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan ehtoja ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
 11. Tietosuojaseloste.