Rahoitus

Valitse itsellesi sopiva rahoitustarjoaja.

First Stop – tili
(Resurs bank)

Ostaessasi nyt First Stop Tilillä, saat jopa 12 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 
Näet kaikki kampanjan maksuvaihtoehdot pdf-taulukosta ja laskultasi.
Kampanja on voimassa 1.4.–31.5.2022.
 
Hae tiliä lähettämällä tekstiviesti: FIRSTSTOP numeroon 18 311
 

First STOp -erämaksu (Svea)

Saat laskulla vähintään 30 päivää maksuaikaa ostoksellesi, ilman korkoa ja kuluja. Ostaminen on helppoa ja turvallista.

Tehdessäsi ostoksesi laskulla, voit myös lyhentää ostosummaa niin usein kuin haluat kunhan laskun kokonaissumma on suoritettu viimeistään laskussa olevaan eräpäivään mennessä.

Jos maksat osissa, sinun täytyy vain muistaa käyttää aina samaa viitenumeroa. Näin voit helposti jakaa ostoksesi maksun vaikka 3 erään ja edelleenkin ilman korkoa ja kuluja. Laskulle voit tehdä kertaostoksen joka on suuruudeltaan 100 – 4000 EUR. Lasku-vaihtoehto on käytössä myös yrityksille.

First Stop -laskun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Luottopäätös tekstiviestillä

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestilllä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi, sekä haluamasi luottosumma numeroon 045 7395 0161. (esim. SVEA 010180-1234 1500). Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi.

Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön. Jos hakemasi summa ei onnistu voit myös kokeilla pienemmällä summalla. Tekstiviestin lähettäminen maksaa sinulle vain liittymäsi SMS viestin hinnan per lähetyskerta.

Laskun lähettää ja luoton myöntää Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, Helsinki.

First Stop erämaksu ei sido sinua

First Stop Erämaksu on kertaluotto yksityishenkilöille, eli sen käyttäminen ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Luoton myöntää Svea Ekonomi. First Stop -erämaksun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille, eikä sitä myönnetä yrityksille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön. Tutustu maksutavan yleisiin ehtoihin täällä. Luottoraja on 4000 €. Luottopäätös tekstiviestillä -> Katso tarkemmin ylempää tekstistä.

https://www.svea.com/FI/fi/kuluttajat/maksuratkaisut/