Bridgestone Dueler A/T 001

685,00 919,00 

Täyttä hallintaa kaikissa maastoissa

Dueler A/T 001 on monipuolinen joka maaston rengas, jossa yhdistyy maantie- ja maastotieominaisuudet mukavaa matkantekoa varten.

  • Aja kaikissa olosuhteissa tienpinnasta riippumatta.
  • Sertifioitu suorituskyky lumella, 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF)*.
  • Tasapainoista, turvallista ja mukavaa ajamista maanteillä ja maastossa.

*Rengas on Suomen lainsäädännön mukaan laillinen myös talvella. Emme kuitenkaan suosittele Dueler A/T 001 -rengasta Suomen talviolosuhteisiin. Alkusyksyn tai loppukevään kevyestä lumisateesta ja loskasta rengas selviytyy todella hienosti.

Geometrinen kuvio

Ajamiseen kaikissa maastoissa.

Dueler A/T 001 on suunniteltu viemään kuljettajat minne tahansa he haluavat mennä, mahdollisimman turvallisesti ja mukavasti. Kulutuspinnan kuvion korkeat lohkopalat ja leveät urat takaavat uskomattoman pidon, joka auttaa sinua ajamaan turvallisesti asfalttiteillä, hiekkateillä ja mutaisessa, kivisessä maastossa.

Talvirenkaan ominaisuudet

Sertifioitu talviajoon.

Dueler A/T 001 tarjoaa luottamusta kaikille matkoillesi, jopa vuoden kylmimpinä kuukausina. Nämä joka maaston renkaat ovat saaneet 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) -merkin todisteena vakaasta ja turvallisesta pidosta jäisillä tai märillä teillä ja lumisessa maastossa.

Kulutuspinnan rivat ja urat

Ylläpitää renkaan suorituskykyä maantiellä.

Dueler A/T 001 -rengasta on helppo hallita hankalissa maastoissa vaarantamatta sen suorituskykyä asfalttiteillä. Renkaan kulutuspinnan keskeinen osa eli ripa tarjoaa ajoneuvolle vakautta. Kulutuspinnan urat poistavat veden parantaen kosketusta tien pinnan kanssa.