Bridgestone Potenza Race

815,00 1999,00 

Täyttä hallintaa varmasti, dynaamisesti & tehokkaasti

Käytä autosi koko tehoa ensiluokkaisilla Bridgestone Potenza Race -renkailla. Nauti erinomaisesta käsiteltävyydestä kuivalla radalla, parhaasta jarrutuksesta kuivalla pinnalla ja nopeasta kiihdytyksestä valojen vaihtuessa vihreiksi.

Optimoitu kosketusalue

Takaa paineen tasaisen jakautumisen ja hallittavuuden.

Olipa autosi miten tehokas tahansa, tuhlaat energiaa ja menetät arvokasta aikaa, jos et saa kunnon otetta radan pinnasta. Potenza-renkaiden kulutuspinta antaa tasaisen kosketuspaineen radan pintaan ja voit optimoida kierrosaikasi.

Vyöpaketin hybridivahvike

Vakaa suorituskyky maksiminopeuksilla.

Kaikki renkaat on suunniteltu joustamaan, mutta sen, miten ne joustavat äärimmäisissä kuormituksissa – eli huippunopeuksissa suoralla tai kaarteissa – on oltava olennainen osa suunnitteluratkaisua. Vyöpaketin hybridivahvike pitää renkaan muodossaan suurella nopeudella ajettaessa.

Epäsymmetrinen pintakuvio ja epäsymmetriset kyljen kulmat

Maksimoivat kaarreajon tehon ja jarrutuspotentiaalin.

Epäsymmetrinen pintakuvio ja epäsymmetriset kyljen kulmat parantavat sivuttaisjäykkyyttä, mikä maksimoi sivuttaisvakauden ja vähentää kuviopalojen muodonmuutoksia. Tasainen suorituskyky aina viimeisen kierroksen loppuun asti.

Urheilullinen profiili

Suurempi kosketuspinta.

Renkaalla on monia tehtäviä, kuten tehon ja jarruvoimien välittäminen. Kitka on avainasemassa, sillä vain tiehen kosketuksissa olevat renkaan osat pystyvät tuottamaan tulosta. Leveän kulutuspintansa ja suuremman tiekosketuksensa ansiosta Potenza Race -renkaat optimoivat jarrutuksen kuivalla pinnalla.

Erittäin kestävä kumiseos

Kulumista vastaan – pidempi käyttöikä radalla.

Semi-slick-renkaat on suunniteltu rajojen kokeilemiseen, mutta niiden on silti kestettävä pitkään. Siksi Potenza Race -renkaat on valmistettu erittäin kestävästä kumiseoksesta, joka sisältää vahvistettua piidioksidia ja erilaisia hartseja, ja niissä on nanokoon vahvike, joka takaa pitkän käyttöiän radalla.