Bridgestone Turanza T005

485,00 569,00 

Täyttä hallintaa myös sateisina päivinä

Turanza T005 on kesärengas kuljettajille, jotka haluavat ajaa ja hallita autoaan luottavaisin mielin sekä märillä että kuivilla teillä.

  • Paras luokitus jarrutuksessa ja kaarreajossa märällä tiellä. 1)
  • Sillä on EU-merkinnän paras A-luokitus märkäpidossa.
  • Suuremmat ajokilometrit kuin edeltäjällä. 2)

NanoPro-Tech renkaan kumiseoksessa

Luokkansa parhaat märkäominaisuudet.

Riippumattomat rengastestit osoittavat, että Turanza T005 -renkaat ylittävät muiden johtavien renkaiden jarrutus- ja kaarreominaisuudet märillä teillä. Turanza T005 -rengas erottuu muista renkaista kumiseoksensa ansiosta, joka käyttää NanoPro-Tech-teknologiaa. Ainutlaatuinen Bridgestone-teknologia auttaa kumia absorboimaan vettä tiellä parantaen renkaan märkäpitoa.

Optimoitu kulutuspintakuvio

Parempaa pitoa märillä teillä.

Turanza T005 -renkaan kulutuspintakuvio saa olosi tuntumaan turvallisemmalta ja valmiimmalta, kun ajat kovassa sateessa tai märällä tienpinnalla. Olka-alueen korkeat lohkot ja keskiosan leveät urat hajauttavat veden pois renkaan pinnalta nopeasti ja vähentävät vesiliirron riskiä.

Vankka rakenne ja kulutuspinta

Erinomaiset EU-rengasmerkinnät.

Bridgestonen rengasinsinöörit ovat valinneet parhaat materiaalit parantaakseen Turanza T005 -renkaan suorituskykyominaisuuksia. Kumin alla oleva jäykkä polyesteri ja teräs vahvistavat käsittelyä ja vähentävät vierintävastusta polttoainekulujen säästämiseksi. Yhdessä näiden parannusten sekä kumiseoksen ja kulutuspinnan ansiosta Turanza T005 ansaitsi EU-rengasmerkintäluokituksen A märkäpidolle ja luokituksen B vierintävastukselle.

Oikeudellinen huomautus

1) Riippumattoman renkaiden testaus- ja sertifiointilaitoksen TÜV SÜDin parhaaksi luokittelema rengas jarrutus- ja kaarrepidon osalta verrattuna kilpailijoihin: Michelin Primacy 4, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Testin suoritti Bridgestonen pyynnöstä TÜV SÜD vuoden 2018 kesäkuussa ATP Papenburgin testiradalla rengaskoolla 205/55 R16 91V. Testiauto: VW Golf 7. Raportti nro [713126981].

2) Bridgestonen omien testien perusteella 11 prosenttia pidempi käyttöikä verrattuna edeltäjään, Bridgestone Turanza T001 EVOon.