Bridgestone Weather Control A005 SUV

695,00 1339,00 

Hallintaa matkallesi säällä kuin säällä

Weather Control A005 on All Season -rengas, joka on suunniteltu märkiin olosuhteisiin ja alhaisiin lämpötiloihin. Se tuo turvallisuutta alkukevään ja loppusyksyn kylmiin säihin.

  • EU-rengasmerkinnän A-luokitus märkäpidolle.
  • Sertifioitu suorituskyky lumella, 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF)*.
  • Tarjoaa samat kilometrimäärät kuin Bridgestone-kesärenkaat.

*Rengas on Suomen lainsäädännön mukaan laillinen myös talvella. Emme kuitenkaan suosittele Weather Control A005 -rengasta Suomen talviolosuhteisiin. Alkusyksyn tai loppukevään kevyestä lumisateesta ja loskasta rengas selviytyy todella hienosti.

Parannettu kuvio ja kumiseos

EU-rengasmerkinnän A-luokitus märkäpidolle.

TÜV SÜD, riippumaton ja luotettava organisaatio, joka testaa renkaita, antoi Weather Control A005 -renkaalle korkeimman EU-rengasmerkinnän märkäpidosta. Testitulokset osoittivat, että renkaan syvät urat ja ainutlaatuinen kumiseos auttavat rengasta pysähtymään nopeammin ja lisäävät pitoa märillä teillä parantaen turvallisuutta ja mukavuutta ympäri vuoden.

Vankka rakenne ja kulutuspinta

Pitkäkestoiseen suoritukseen.

Weather Control A005 -rengas on tehty kestävimmistä materiaaleista, joilla varmistetaan sen helppo käytettävyys erilaisissa olosuhteissa ja muuttumaton erinomainen suorituskyky koko käyttöiän ajan. Renkaan sisäpinta jakaa painetta tasaisesti ja absorboi iskuja , mikä vähentää rengasrikkoja ja pidentää käyttöikää.

Talvirenkaan ominaisuudet

Sertifioidut talviominaisuudet.

Weather Control A005 on saanut 3 Peak Mountain Snow Flake -merkin suorituskyvystään leudoissa talvi-ilmastoissa. Pintakuviossa on syvät urat, jotka tarjoavat pitoa lumen peittämillä teillä. Ensiluokkaisen märkäpidon ansiosta rengas on tehokas ajettaessa sulavassa lumessa tai jäätävässä sateessa.