Firestone Multiseason GEN 02

429,00 689,00 

Tuntuu hyvältä joka säällä

Firestone Multiseason GEN 02 antaa sinun nauttia kaupunkimaisesta elämäntyylistäsi täysin rinnoin säästä riippumatta. Entä jos kaikki neljä vuodenaikaa koetaan samana päivänä? Tämän optimoidun rengassarjan avulla varmistetaan, että auto pysyy hallinnassasi myös kylmän sään yllättäessä. Sinun on vain nautittava ajelusta. Mihin tie vie seuraavaksi?

  • Tehostettu jarrutus märillä ja kuivilla teillä. 1)
  • Sertifioitu suorituskyky lumella, 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF)*.
  • Parannettu kilometrisuorite. 2)

*Rengas on Suomen lainsäädännön mukaan laillinen myös talvella. Emme kuitenkaan suosittele Firestone Multiseason -rengasta Suomen talviolosuhteisiin. Alkusyksyn tai loppukevään kevyestä lumisateesta ja loskasta rengas selviytyy todella hienosti.

Oikeudellinen huomautus

1) Testit suoritti Bridgestonen pyynnöstä TÜV SÜD tammikuussa 2019 Bridgestonen testausalueella (EUGP Italiassa ja lumitestit Ruotsin SPG:ssä) sekä TÜV SÜD PS Garching, ajoneuvona VW Golf VII ja rengaskokona 205/55 R16 94V. Multiseason GEN 02 verrattuna edeltäjänsä Multiseasonin suorituskykyyn. ABSTRACT-raportti nro 713147031.

2) Perustuu Bridgestonen toimitiloissa suoritettuihin sisäisiin Multiseason- ja Multiseason GEN 02 -testeihin. Rengaskoko: 205/55 R16 94V, VW GOLF. Renkaan käyttöikä riippuu ajotyylistä, renkaan täyttöpaineesta, renkaiden ja ajoneuvon huollosta, sääolosuhteista jne.