Nokian Tyres Hakka VAN

639,00 1239,00 

Premium-kesärengas paketti- ja matkailuautoihin

Nokian Tyres Hakka Van on tukeva ja kestävä kesärengas pohjoisen teillä navigoiville ahkerille ammattilaisille ja huolettomille lomailijoille.

Kovaan ja monipuoliseen käyttöön kehitetty Nokian Tyres Hakka Van on tarkka ja vakaa ajaa, helppo hallita märillä teillä ja kestävä vaativassa maastossa. Renkaan matala vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia ympäristöpäästöjä.

  • Vakaa ja tasapainoinen ajotuntuma kaikissa sääolosuhteissa.
  • Parannettu märkäpito ja vesiliirron estokyky.
  • Kestää kovaa kulutusta – aramid-vahvistetut sivupinnat torjuvat iskuja ja viiltoja.
  • Pieni vierintävastus vähentää polttoainekustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

Kestävää turvallisuutta ja ajomukavuutta

Kestävää turvallisuutta, ajomukavuutta ja polttoainetehokkuutta. Uudet kulutuspintamalli-, kumiseos- ja rakenneratkaisut ovat Durable Control & Comfort -konseptin ydin, joka takaa vakaan ohjauksen ja tasapainoisen käsittelyn kaikissa olosuhteissa. Nokian Tyres Hakka Vanin pintamalli varmistaa rauhallisen ja vakaan, henkilöautomaisen ohjaustuntuman jopa suurissa nopeuksissa, äkillisissä väistöissä ja kaistanvaihdoissa. Lamellien erilaiset muodot ja koot takaavat hyvän märkäpidon ja ajomukavuuden.

Innovatiivista rengasvahinkojen estämistä

Äärimmäisen kestävyyden takaamiseksi Nokian Tyres Hakka Van sisältää ainutlaatuisen innovaation: vahvistetut aramid-sivuseinät. Sivuseinärakenne sisältää erittäin vahvaa aramid-kuitua varmistaen, että rengas kestää erilaisia ajon aikana sattuvia iskuja ja kolhuja. Kuitu auttaa suojaamaan rengasta äkillisiltä iskuilta, jotka voisivat muuten vahingoittaa sitä.

Lisää suojaa – pidempi käyttöikä

Nokian Hakka Vanin ensiluokkainen kulumiskestävyys varmistetaan urissa olevilla kivenpoistajilla. Ne estävät terävien kivien kiinnittymisen renkaan kulutuspintaan ja niiden tunkeutumisen rakenteeseen. Kivenpoistajat pidentävät renkaan käyttöikää ja tarjoavat lisäsuojaa estämällä rungon vaurioitumisen.

DSI-uransyvyysmittari

Nokian Hakka Vanissa on kulumisvaroitin (DSI), jonka avulla tiedät, milloin renkaat tulisi vaihtaa. Kulumisvaroitin näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan syvyyden millimetreinä, ja numerot häviävät yksi kerrallaan renkaan kuluessa. Vesiliirtovaroitin muistuttaa lisääntyneestä vesiliirron riskistä. Varoittimen pisarankuva häviää, kun urasyvyyttä on jäljellä alle 4 mm.