Nokian Tyres Hakka

487,00 1209,00 

Rengaskoko vaikuttaa tarjoamaamme Nokian Tyres -renkaan malliin. Kokokohtaiset mallit on lueteltu alasvetovalikossa.

Hakka Green 3

Ympäristöystävällinen kesärengas pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin.

Pohjoisen vaihteleviin keleihin suunnattu Nokian Tyres Hakka Green 3 -kesärengas yhdistää taitavasti märän kelin turvallisuuden ja kepeän rullaamisen. Turvallinen ja tasapainoinen meno sadesäässä sekä säästöt polttoainekuluissa lisäävät ajokilometrien nautinnollisuutta. Pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin suunnatun Nokian Tyres Hakka Green 3:n valikoimaan kuuluu kattavasti kokoja hybrideihin ja sähköautoihin.

  • Vihreämpää autoilua – pieni polttoaineenkulutus säästää rahaa ja ympäristöä, hybridi- ja sähköautoilijalle enemmän kaivattuja kilometrejä.
  • Hallittua turvallisuutta – erinomainen märkäpito ja vesiliirronvastustuskyky, kun sade yllättää.
  • Luotettavaa matkantekoa – uusi ympäristöystävällinen kumiseos takaa oivallisen kulumiskestävyyden.

Hakka Blue 3

Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin.

Hakka Blue 3 tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan. Hakka Blue 3 -kesärengas on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Siinä on yhdistetty taidokkaasti märkien teiden turvallisuus sekä luotettava ja hiljainen vierintä. EU-rengasmerkinnässä renkaan märkäpitoluokka on A eli paras mahdollinen. Rengas on suunniteltu tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin. Kattavasta kokovalikoimasta löytyy sopiva rengas myös uusimpiin hybrideihin ja sähköautoihin.

  • Pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa.
  • Tunne tasapainoinen ajokäytös kaikissa sääolosuhteissa.
  • Nauti mukavuudesta ja hiljaisesta ajamisesta myös karkeilla teillä.

Hakka Black 3

Viileää hallintaa.

Nokian Tyres Hakka Black 3 vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla, ensiluokkaisella pidolla ja alhaisella äänitasolla. Nauti varmasta pidosta jyrkissä kaarteissa, kuumalla asvaltilla ja märällä tiellä piiskaavan sateen jälkeen. Tunne ja aisti alhainen äänitaso. Märkäpito on EU-merkkinnän parhaassa A-luokassa. Hakka Black 3 on suunniteltu urheilullisiin ja suorituskykyisiin henkilöautoihin. Se sopii erinomaisesti myös sähköautoihin ja hybrideihin.

  • Nauti tarkasta ja vakaasta hallinnasta.
  • Erinomainen märkäpito keväästä syksyyn.
  • Hiljaisempi jopa karkeilla teillä.