Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

0,00 1945,00 

Erinomaista ajomukavuutta ja turvallisuutta sähköautoihin ja hybrideihin

Innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa

Nokian Hakkapeliitta 10 EV on yhdistelmä ajomukavuutta, ylivertaista talvipitoa ja ympäristöystävällisyyttä. Sen keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon käännöksissä ja kaistanvaihdoissa.

Nykyaikainen nastoitusratkaisu tuo lisäpitoa ja antaa kuljettajalle enemmän aikaa reagoida

Huippuluokan nastoitusteknologia.

Nokian Hakkapeliitta 10:n kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen. Renkaaseen on kierretty olkapääalueilla 180 astetta uusia tähden muotoisia nastoja, jotka osuvat tien pintaan optimaalisessa kulmassa. Tämä maksimoi pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa sekä antaa erinomaista sivuttaispitoa ja ajettavuutta. Optimoidun nastojen sijoittelun ansiosta äänitaso on miellyttävä ja ajomukavuus lisääntyy.

Eco Stud 10 -konsepti

Nastojen alla olevalla lisäkumilla on parannettu käyttöikää.

Eco Stud 10 -konseptissa yhdistyvät nastan alla oleva kumityyny, entistä paksumpi pohjamateriaalikerros sekä ilmavaimennusteknologia. Nokian Hakkapeliitta 10:n nastan alalaipan keskellä oleva ilmatila pehmentää nastaiskua ja vähentää tien kulumista. Nastojen alla olevalla lisäkumilla on parannettu käyttöikää. Sen ansiosta nastat kiinnittyvät tiukasti ja myös pysyvät kiinni pidempään.

Ajomukavuuden maksimoi uusi, Nokian Hakkapeliitta EV:ssä käytetty SilentDrive™-teknologia

Poikkeuksellisen hiljainen ääni.

Uusi Nokian Hakkapeliitta EV:ssä käytetty SilentDrive™-teknologia maksimoi ajomukavuuden. Renkaan sisäpintaan on lisätty akustovaahtokerros, mikä vaimentaa renkaan ilmatilan värinää, tuloksena hiljaisempi ääni ja enemmän ajomukavuutta.

Uuden sukupolven pintakumiseos

Kaikissa olosuhteissa ylivertainen suorituskyky.

Nokian Hakkapeliitta 10 uuden sukupolven pintakumiseoksessa on käytetty huippuluokan sekoitusteknologiaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. 50 prosenttia pintakumiseoksen öljyistä on biopohjaisia ja 30 prosenttia pintakumiseoksesta on uusia, innovatiivisia raaka-aineita, kuten mäntyhartsia ja rypsiöljyä.

Patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) renkaan pinnassa

Lumihiutalesymboli sekä jäljellä olevan urasyvyyden määrä millimetreinä.

Renkaan pinnassa oleva patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) lisää turvallisuutta. Renkaassa on lumihiutalesymboli, mikä näkyy niin kauan kunnes urasyvyyttä on neljä millimetriä. Uusien talvirenkaiden hankkiminen on suositeltavaa turvallisuuden varmistamiseksi. kun symboli on kulunut pois.