Nokian Tyres Hakkapeliitta 10

0,00 1456,00 

Ylivertainen talvipito nykyaikaisella nastoitusteknologialla

Uusia tähden muotoisia nastoja.

Tämä äärimmäistä turvallisuutta tuova Nokian uusi Hakkapeliitta 10 -nastarengas on innovatiivinen yhdistelmä turvallisuutta, talvipitoa, ajomukavuutta sekä ympäristöystävällisyyttä. Tuplanastateknologia tuo huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella, sillä keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa. Renkaaseen on kierretty uusia tähden muotoisia nastoja, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

Vastuullinen vaihtoehto

Alhainen vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia päästöjä.

Renkaan vahvasti lamelloidun pintakuvion kuljettaja huomaa lumipidon ja vakauden parantumisena. Erittäin jäykän keskialueen ansiosta ajovaste on tarkka paljailla teillä. Tinkimättä vaativastakin talvipidosta, Hakkapeliitta 10 on suunniteltu toimimaan myös leutoina talvipäivinä. Sen uusi pintakumisekoitus pysyy joustavana ja säilyttää pitonsa.

Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Hakkapeliitta 10:stä autoilijoille vastuullisemman vaihtoehdon.

Tasainen ja miellyttävä äänimaailma

Nastojen optimoitu sijoittelu minimoi häiritsevät ääniaallot

Nastan osuessa tiehen iskun tuottama aalto kulkee pintakumin ja renkaan rakenteen läpi edelleen matkustamoon. Renkaassa oleva uudenlainen nastojen sijoittelu vaimentaa ääntä ja poistaa ärsyttävältä kuulostavat taajuushuiput.

Eco Stud 10 -konsepti

Nastojen alla olevalla lisäkumilla on parannettu käyttöikää.

Eco Stud 10 -konseptissa yhdistyvät nastan alla oleva kumityyny, entistä paksumpi pohjamateriaalikerros sekä ilmavaimennusteknologia. Nokian Hakkapeliitta 10:n nastan alalaipan keskellä oleva ilmatila pehmentää nastaiskua ja vähentää tien kulumista. Nastojen alla olevalla lisäkumilla on parannettu käyttöikää. Sen ansiosta nastat kiinnittyvät tiukasti ja myös pysyvät kiinni pidempään.

Uuden sukupolven pintakumiseos

Kaikissa olosuhteissa ylivertainen suorituskyky

Nokian Hakkapeliitta 10 uuden sukupolven pintakumiseoksessa on käytetty huippuluokan sekoitusteknologiaa ja korkealaatuisia raaka-aineita. 50 prosenttia pintakumiseoksen öljyistä on biopohjaisia ja 30 prosenttia pintakumiseoksesta on uusia, innovatiivisia raaka-aineita, kuten mäntyhartsia ja rypsiöljyä.

Patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) renkaan pinnassa

Lumihiutalesymboli sekä jäljellä olevan urasyvyyden määrä millimetreinä.

Renkaan pinnassa oleva patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) lisää turvallisuutta. Renkaassa on lumihiutalesymboli, mikä näkyy niin kauan kunnes urasyvyyttä on neljä millimetriä. Uusien talvirenkaiden hankkiminen on suositeltavaa turvallisuuden varmistamiseksi. kun symboli on kulunut pois.