Tietosuojaseloste

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman läpinäkyvästi, kuinka käsittelemme henkilötietojasi www.alavudenkumi.fi -verkkosivuston yhteydessä. Jos jokin asia jää sinulle epäselväksi tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää rekisteröitynä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@alavudenkumi.fi.

Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta johtuen muutoksista käsittelytoimenpiteissämme tai soveltuvassa lainsäädännössä. Ajantasaisen tietosuojaselosteen löydät aina verkkosivuiltamme.

1. Rekisterinpitäjä

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Alavuden Kumi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

4.1 Kun vierailet verkkosivuillamme

Kun vierailet verkkosivuillamme, käsittelemme ja tallennamme automaattisesti palvelimen lokitiedostotietoja, kuten IP-osoitteesi, erilaisia aikaleimoja sekä muita tietoja käyttämästäsi laitteesta.

Käytämme näitä tietoja mahdollistaaksemme pääsyn verkkosivuillemme sekä analysoidaksemme, raportoidaksemme ja parantaaksemme verkkosivustomme laatua. Esimerkiksi erilaiset verkkoselaimet näyttävät verkkosivustoja eri tavoin. Tämän vuoksi käsittelemme tietoja käyttämästäsi selaimesta, jotta voimme varmistaa, että verkkosivu näkyy sinulle oikein.

Näiden lisäksi käytämme näitä tietoja diagnosoidaksemme mahdollisia teknisiä ongelmia verkkosivuilla. Esimerkiksi jos selaimesi yrittää ottaa yhteyttä verkkosivustoomme tässä kuitenkaan onnistumatta, tutkimme mikä tällaisen virheen aiheuttaa ja yritämme korjata sen.

4.2 Kun otat meihin yhteyttä

Käsittelemme luonnollisesti henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi, nimeäsi ja lähettämääsi viestin sisältöä, kun otat meihin yhteyttä tai pyydät meiltä tarjousta. Käsittelemme näitä tietoja vastataksemme kysymyksiisi sekä asiakassuhteen hoitamiseksi.

4.3 Tilausten toimittaminen, käsittely ja arkistointi

Tilausten käsittelemiseksi sekä tilaamiesi tuotteiden toimittamiseksi käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi, kuten yhteystietojasi sekä tietoja tilatuista tuotteista. Käytämme myös ulkopuolisia maksupalveluiden tarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietojasi tilaamiesi tuotteiden maksamisen yhteydessä.

5. Kuinka pidämme tietosi turvassa?

Teemme parhaamme pitääksemme kaikki tietosi turvattuna. Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset keinot turvataksemme tietojasi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, häviämiseltä, muokkaamiselta, luvattomalta siirrolta, luovutukselta tai pääsyltä.

6. Luovutammeko tietojasi kolmansille osapuolille?

Käytämme apuna henkilötietojen käsittelyssä palveluntarjoajia. Olemme tehneet sopimuksellisia järjestelyitä näiden yritysten kanssa varmistaaksemme, että nämä käsittelevät henkilötietoja vain meidän lukuumme. Seuraavia kolmansia osapuolia käytetään tietojesi käsittelyn yhteydessä.

  • Zoner Oy: Verkkosivustomme sijaitsee Zoner Oy:n palvelimella Suomessa.
  • Visma Pay: Maksunvälittäjä Suomessa.

Näiden lisäksi käytämme Matomoa verkkosivujemme analysointiin. Matomon tallentamat kävijätiedot ovat palvelimellamme, joka sijaitsee Suomessa.

7. Mitä oikeuksia sinulla on rekisteröitynä?

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien tietojesi käsittelyä.

7.1 Oikeus päästä tietoihisi

Sinulla on oikeus koska tahansa pyytää vahvistus siitä, käsittelemmekö tietojasi vai emme. Jos käsittelemme tietojasi, sinulla on oikeus saada pääsy ja saada kopio tiedoistasi.

7.2 Oikeus oikaista tietosi

Jos arvelet, että tiedot, joita säilytämme, ovat virheellisiä tai vanhentuneita, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä oikaisemaan kyseiset tiedot.

7.3 Oikeus tulla unohdetuksi

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi. Toteutamme pyynnön, paitsi jos meillä on laillinen velvollisuus säilyttää tietoja tai jos meillä on muita päteviä syitä säilyttää niitä. Esimerkiksi jos tarvitsemme joitain tietoja vahvistaaksemme liiketapahtuman tai puolustaudumme tai valmistaudumme oikeudelliseen vaateeseen.

7.4 Oikeus rajoittaa käsittelyä

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää meitä keskeyttämään tietojesi käsittely, esimerkiksi jos tarvitset tietojasi oikeudellisten toimien aloittamista, toimeenpanemista tai puolustamista varten ja haluat, ettemme poista sellaisia tietoja säilytysaikojemme mukaisesti.

7.5 Oikeus siirtää tietosi

Sinulla on oikeus saada tietyt tietosi yleisesti käytössä olevassa, koneluettavassa muodossa, jotta voit siirtää ne toiselle yritykselle.

7.6 Oikeus vastustaa käsittelyä

Tietyissä tilanteissa sinulla on myös oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä. Lopetamme kaiken käsittelyn, paitsi kun uskomme, että meillä on päteviä syitä jatkaa käsittelyä.

7.7 Oikeus tehdä valitus

Mikäli koet, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle osoitteessa www.tietosuoja.fi.